Category Archives: Pe-acasă

Purificarea aerului si un review despre Westwood KF-P23A

În primul rând să vedem despre ce vorbim:

1. Ce este purificarea aerului?

Simplu spus este procesul prin care aerul este trecut printr-un filtru, supt de un ventilator mai mare. Filtrul reține cât poate din jeg ca apoi să iasă un aer cât de cât curat, pe partea cealaltă.

2. Unde se folosește așa ceva?

Acolo unde nu e nevoie de praf. Cum ar fi în sălile de operații sau în unele laboratoare. Harddisk-urile nu funcționează dacă au și un singurl fir de praf în ele. Și se mai folosește și acasă. Desigur, folosind porcărioarele astea de aparate aflate în comerț la suprapreț. Care nu se compara cu ce este (sau ar trebui să fie) în spitale. Continue reading

Recomandare electrician Cluj 2014

Cum tabloul meu electric a decis să nu mai meargă și jumătate de casă era fără curent, a trebuit să găsesc pe cineva care sa se ocupe de asta.

Nu știam pe nimeni așa că, uitându-mă pe Internet, l-am descoperit pe domnul Chirilă. E un domn în vârstă care urăște politicienii (Yay!) și care chiar dacă nu se mișcă ca un titirez, mi-a reparat tabloul electric și mi-a schimbat două prize și un întrerupător pentru destul de mult sub 100 de lei. Ceea ce mie mi s-a părut un preț foarte mic/ieftin.

Așa că dacă vreți o recomandare din partea cuiva, din punctul meu de vedere, puteți apela la dânsul la telefonul: zero-șapte-doi-trei doi-trei-cinci șase-patru-doi.